Terug naar homepage

De Mitsubishi Offroad Academy leert op een veilige en ludieke manier de kneepjes van het vak aan wie zich offroad waagt

Met de Mitsubishi Offroad Academy kunt u op een veilige manier plezier beleven buiten het asfalt en u perfectioneren op allerhande onverharde ondergronden.

Begeleiding door experts

Offroad maakt al sinds 1934 deel uit van het DNA van Mitsubishi Motors, het jaar waarin de PX33 boven de doopvont werd gehouden. Met zijn uiterst gesofisticeerde All Wheel Control-systeem profileert Mitsubishi zich als marktleider in de offroadwereld. Door de hand te reiken naar de RACB Academy biedt Mitsubishi een aangename en leerrijke ervaring voor offroadliefhebbers. Met hooggekwalificeerde begeleiders richt de Mitsubishi Offroad Academy zich tot nieuwe SUV-rijders die hun eerste stapjes naast het asfalt willen wagen, echte avonturiers die de onvoorstelbare capaciteiten van hun 4x4 tot het uiterste willen drijven, maar ook tot nieuwsgierige bestuurders die zelf geen wagen met vierwielaandrijving hebben.

Drie programma’s

De deelnemers kunnen kiezen uit drie formules op het kasteeldomein van Chérimont in Andenne:

• Niveau 1: een programma van een halve dag met een theoretische en praktische introductie op offroad-rijden en lichte terreinoefeningen.

• Niveau 2: een doorgedreven opleiding van een hele dag met iets pittigere terreinoefeningen, onder meer gekruiste bruggen en steile en gladde hellingen.

• Niveau 3: vanaf 2018 voor al wie niveau 1 en 2 onder de knie heeft. Een volledige dag om te leren werken met een lier, water te doorwaden, zware hindernissen te analyseren en te overwinnen.

De trainingen worden gegeven in alle modellen van het Mitsubishi SUV-gamma, van de ASX en de Outlander tot de L200 en de Pajero. In 2018 komt daar nog de gloednieuwe Eclipse Cross bij om te bewijzen dat ook een sportieve SUV van Mitsubishi zijn 80-jarige erfenis niet verwaarloost. Iedereen kan inschrijven via een Mitsubishi-verdeler, op www.mitsubishi-motors.be of via RACB.