Terug naar homepage

Het comfort en de veiligheid van een echte SUV, de polyvalentie van een echte pick-up … en de voordelige fiscaliteit van een bedrijfsvoertuig! De Mitsubishi L200 is de perfecte mix

De Mitsubishi L200 maakt indruk door zijn comfort, zijn uitrusting die kan wedijveren met een premiumberline en zijn weggedrag. Toch blijft hij een echte 4x4 en ‘transporteur’. Het 95ste Autosalon voor bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen is net achter de rug en zeg nu zelf: welk ander voertuig verzoent het beste van twee zo uiteenlopende werelden als de L200? De pick-up van Mitsubishi is even geschikt voor uiteenlopende creatieve activiteiten in openlucht als voor een veeleisende beroepsactiviteit.

Fiscaalvriendelijk

Met zijn zuinige en volledig in aluminium opgetrokken 2.4 DI-D motor (6,4 l/100km) is de Mitsubishi L200 erg zuinig. Maar dat is niet zijn enige tool voor uw portefeuille. De L200 wordt zowel met enkele cabine (Club Cab) als dubbele cabine (Double Cab) beschouwd als licht bedrijfsvoertuig en is daardoor vrijgesteld van de belasting op de inverkeerstelling. Ook de jaarlijkse verkeersbelasting ligt lager dan 150 euro.

Gepersonaliseerde uitrusting

Hebt u een bezoekje gebracht aan de stand van Mitsubishi op het Autosalon? Dan hebt u zeker de onuitgegeven editie van de L200 ontdekt. De sneeuwwitte Mitsubishi pick-up in Paleis 9 was inderdaad een unieke versie volledig afgestemd op de specifieke noden van een veearts. Een plaat die volledig uit de laadbak glijdt, opbergmogelijkheden in alle vormen en maten, toegang via de zijruiten,… Aan alles werd gedacht om het werk van de vakman elke dag te ondersteunen en van de L200 een echte bondgenoot te maken op het terrein. De uitvoering van deze Mitsubishi is slechts een voorbeeld, want Mitsubishi is van plan maatwerk te leveren om in te spelen op de specifieke verwachtingen van élke vakman. En wat voor een vakman geldt, geldt ook voor een particulier die zijn L200 zo goed mogelijk wil afstemmen op zijn sportactiviteiten en vrije tijd.