Terug naar homepage

Met deze app bedient u uw Outlander PHEV via uw smartphone of tablet

Met de voor de Outlander PHEV ontwikkelde app Mitsubishi Remote Control is instructies verzenden naar uw auto vanaf nu kinderspel. De app downloaden vanuit de Appstore (ioS) of GooglePlay (Android) en hem koppelen aan uw auto volstaat om vanop afstand een hele reeks nuttige instructies te geven.

Comfort en gemoedsrust

Stapt u niet graag in een te warme auto in de zomer of in een ijskoude wagen in de winter?  Dankzij de app Mitsubishi Remote Control behoren die vervelende dingen nu tot het verleden voor eigenaars van een Outlander PHEV. Want zij kunnen voortaan de passagiersruimte koelen of verwarmen, of de ruiten ontdooien vanop afstand om al vanaf kilometer één in een aangename wagen te rijden.

Pijnigt u zich soms ook de hersenen om te weten of u uw auto nu hebt vergrendeld dan wel of uw lichten nog branden? Keep cool. Met deze app kunt u meteen checken of al uw deuren vergrendeld zijn en of uw lichten nog branden. Plant u uw volgende vakantie en wilt u weten hoeveel kilometers u nog mag afmalen vóór het volgende onderhoud? Check vanop afstand de status van uw Outlander PHEV en krijg onmiddellijk een antwoord op uw vragen.

Trendy app

Via de app Mitsubishi Remote Control kunt u het gedrag van uw Outlander PHEV op elk moment bijsturen door de parameters aan te passen. Denk maar aan het herladen van de batterijen van het hybridesysteem. Zo kunt u het herladen programmeren en op gelijk welk ogenblik het niveau van de batterijen checken. Het vertelt u meteen hoeveel autonomie u nog over hebt in elektrische modus en hoe lang het nog duurt voor de batterijen helemaal zijn opgeladen.

De door Mitsubishi ontwikkelde app maakt het ook mogelijk om uw grootlichten en verwelkomingslichten vanop afstand aan te steken. Een bijzonder handige functie wanneer u uw Outlander zoekt op de parking van een luchthaven bijvoorbeeld. Bang zijn dat uw batterij leegloopt, is ook nergens voor nodig: uw lichten vallen automatisch uit na 30 seconden als u ze vergeet uit te schakelen via uw smartphone.

En met de monitoringfunctie krijgt u informatie over de historiek van uw auto.

Ontdek de praktische mogelijkheden van deze gratis app in dit filmpje (Engels)